Vrienden van de Thuiszorg

Bedrijfsvrienden

Als Stichting leggen wij met onze visie, passie, overtuiging en inzet een basis. Mede door de steun van de Bedrijfsvrienden kunnen wij eenzaamheid onder ouderen verminderen.

Heeft u het hart op de juiste plaats zitten en wilt u ons steunen, neem dan contact op met Monica van der Meer, telefoon 040 292 07 13 of mail naar info@vriendenvandethuiszorg.nl

Mocht u eerst meer willen weten over ons businessmodel en de eventuele betekenis voor uw organisatie hierin kunt u ons ook vooraf mailen of bellen. 

Er zijn diverse mogelijkheden die wellicht aansluiten bij uw "goede doelen".

 

Ouwehands

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Marlies Boekhoorn opende in 2016 het “Onky Donky” huis in het park. Het huis biedt voor kinderen van 3-12 jaar met een beperking, een veilige plek voor een onvergetelijke dag. Vrienden van de thuiszorg mag een aantal keren per jaar, belangeloos gebruik maken van het Onky Donky Huis, om ook een activiteit te organiseren voor haar Stichting.

Woods

Woods Fotografie

Peter van Hout, eigenaar van Woods Fotografie, zet zich al jaren in voor onze Stichting. D.m.v. sponsering en fotografie.

postelhoef2

Vakantiehotel de Postelhoef

Reeds 7 jaar verblijven we jaarlijks met gasten in dit prachtig gelegen hotel in Luyksgestel Door middel van sponsoring van De Postelhoef, bieden we ruim 55 ouderen tegen minimale kosten een onvergetelijke vakantie aan.

logo droomland

Droomland Slaapvoorlichters

Vrienden van de thuiszorg heeft geen eigen loods voor opslag van onze materialen. Droomland geeft ons de mogelijkheid om mede gebruik te maken van een gedeelte van hun opslagruimte.

logo

Kiwanis - Cranendonck

Niet voor iedereen is dat extraatje met sinterklaas of kerst gewoon. Niet iedereen kan mee op schoolreisje of een wasmachine laten repareren. Kiwanis Cranendonck levert voor deze projecten een bijdrage aan de Stichting.

logo2

Kiwanis - Dommelland

Op het gebied van kind en gezin ondersteunt Kiwanis de Stichting. Is er ergens een babykamer, een kinderfiets of sinterklaas cadeautje nodig? Vanwege hun sponsoring kunnen wij het mogelijk maken.

Plus

Plus Corner Dommelen

Al ruim 5 jaar bestaat “de kookclub in Valkenswaard”. Bernd Korner, eigenaar van de Plus supermarkt, biedt ons alle ingrediënten om te koken gratis aan. Daardoor kan er wekelijks een gezellige kookavond plaatsvinden.